HOME   |  CONTACT  |  MAIL  
MEER OVER DUIKTEAM H20
GEDRAGSCODE NOB
NIEUWS
AGENDA
FOTO'S
LINKS
VERHUUR DUIKTANK
UIT DE OUDE DOOS  
1997 Sep 20
1994 Okt 10
1993 Jun 13
1988 Nov 21
UIT DE PERS
Webdesign:JEM-id  |  Disclaimer  
10 Okt 1994 H2O fuimos a espanja

H2O's eerste duikvakantie was in Oktober 1994. Toen we aankwamen leek het in eerste instatie super weer, maar dit sloeg in het week-end helemaal om. Door de regen stroomde de modder de zee in en werd het zicht (aan de oppervlakte) tot "0" gereduceerd.
Toen zijn een stelletje malloten gaan klaverjassen midden op een kruispunt.
vlnr. Ron Freijer, Wim Olsthoorn, Marcel Verkade en Leon Zijlstra.Kan me ook nog voor de geest halen dat iemand dacht dat hij met een draadje een heel balkon omhoog kon houden.
20 Sep 1997 Noordzee Duik

1 van de eerste Noordzee trip's van de mannen. Op de foto vlnr: Hans van Toor, Luuk van Zoomeren, Wim Olsthoorn en Jacob van Zanten. We kregen een cursus wrakduiken van twee NOB instructeurs (die nooit mee onder water mee zijn gegaan).

Toen iedereen boven was wilde de instructeurs het anker los maken maar 1 van de heren trok de seal van zijn droogpak kapot. Conclusie, wij moesten het anker maar onder water los maken. Luuk en Ron (elk met nog zeker 40 bar in hun fles) hebben toen het klapanker losgemaakt. Toen dit los kwam hebben ze gemerkt dat onderwater waterskieen toch niet echt een leuke sport is.

21 Nov 1988

Hierbij een copy van de inschrijving van lid Ron Freijer. Jullie kunnen linksboven nog het oude "eend" logo van onze vereniging zien.